Technieker Waterzuivering

  • opleidingsniveau secundair onderwijs
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

- Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig.
- Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied.
- Je staat mee in voor de procesvoering, het dagelijks onderhoud (elektrisch en mechanisch), de slibverwerking van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en leidingen.
- Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties.
- Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken.
- Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5de van het totale pakket in.

Functie eisen

- Je hebt een Bachelor Elektromechanica of A2 Elektriciteit, Elektrische Installatietechnieken, Elektromechanica of Industriële Onderhoudstechnieken, of bent gelijkwaardig door voldoende uitgebreide en relevante ervaring.
- Daarnaast heb je interesse in waterzuivering en in procesvoering.
- Je hebt een goede kennis van industriële elektriciteit, een basiskennis mechanica en een goed algemeen technisch inzicht.
- Je hecht belang aan het milieu en wil je graag inzetten voor een goede waterkwaliteit.
- Je kan zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer die sterk overlegt met collega’s.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
- Je toont je flexibel qua inzetbaarheid.

Over het bedrijf

Onze klant is een bedrijf is een bedrijf dat zich bezig met waterzuivering. Voor deze betreffende vacature gaat het om de regio Vlaams Brabant (Grimbergen).

Korneel Van Nueten

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden