Werkvoorbereider Ijzervlechterij

  • opleidingsniveau secundair onderwijs
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Functiebeschrijving
Tot uw takenpakket behoren onder andere voorstellen voor wapening uitwerken en deze worden vervolgens klaargemaakt voor productie. Dit gebeurt in samenspraak met de projectleider. Je assisteert voor, tijdens en na de uitvoering van een project.
Je onderzoekt de meest aangewezen techniek rekening houdend met kostprijs en kwaliteit.
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de bestellingen uit van de nodige materialen en voor het verzamelen en controleren van de benodigde documenten.
Je neemt actief deel aan bouwvergaderingen en zorgt voor een correcte rapportering. Tenslotte geef je technische input bij het opmaken van offerte

Functie eisen

Profiel
- Je beschikt over een hoger technisch of bouwkundig diploma of gelijkwaardig door ervaring.
- Ervaring in de sector van algemene aannemingen is een pluspunt.
- Verder bent je technisch onderlegd, hebt zin voor initiatief en kan je onafhankelijk en autonoom werken binnen een team.
- Je bent communicatief, nauwkeurig en stressbestendig. Je hebt een echte doe-mentaliteit. Je bent gemotiveerd, je hebt een positieve ingesteldheid
- Goede kennis van MS Office en autocad is een vereiste.

Over het bedrijf

Het bedrijf als algemeen aannemer streven naar kwaliteit in alle bouwwerken dat ze uitvoeren. Onze klant bouwt kantoren, logistieke centra, bruggen, shopping centra, productiegebouwen, appartementsgebouwen, ziekenhuizen, scholen en sportinfrastructuur… Behalve privéwoningen.
De firma zet zijn focus bij de opdrachtgever, met andere woorden: ”Partners for the future”. Van een familiale schrijnwerkerij zijn ze gegroeid tot één van de belangrijkste aannemersbedrijven in België en daarbuiten.

Wij bieden
•Een boeiende en afwisselende job met ruimte voor initiatief
•Je komt terecht in een solide bouwonderneming met een aangename werksfeer Tewerkstelling vanuit ‘het bedrijf’ Zetel in Temse

Adriana Henriquez

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden