Technical Service Manager

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Als Technical Service Manager ben je één van dé uithangborden van onze klant. Je ontfermt je over een portefeuille van strategische klanten met de missie hen maximaal te ontzorgen voor wat betreft hun gestructureerde databekabelingsnoden.
Je helpt je ploeg van medewerkers bij het zoeken naar oplossingen, je steunt hen waar nodig en je deelt je kennis terstond.
Je doen en laten sluiten naadloos aan op de visie en de strategie van het bedrijf dewelke je als Technical Service manager perfect weet te vertalen naar personeel, naar klanten en naar leveranciers.
Je staat in voor het coachen van je team, al dan niet via de werfleiders en zorgt ervoor dat de juiste technieker op de juiste plaats wordt ingezet en volgt deze planning nauw mee op.
Als Technical Service manager denk je mee over het optimaliseren van de workload, hoe op de meest efficiënte manier interventies uit te voeren, hoe in de toekomst vragen van de klant sneller en beter op te lossen.

Functie eisen

Je hebt reeds voldoende ervaring in de opgedaan waardoor jouw technische kennis op het niveau is dat je vlot elk probleem kan aanpakken.
Je bent een uitstekende communicator, een echte teamplayer en een inspirerend voorbeeld voor de rest van het team.
Je bent leergierig van aard hetgeen je drijft om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen binnen onze sector.
Je (technisch-)commerciële flair wordt voortdurend ingezet om samen met de verkoopploeg de klant ervan te overtuigen hun nieuwe project ook terug door DAGO te laten uitvoeren.
Je hebt goede leiderschapskwaliteiten en je weet vlot en autonoom je team aan te sturen

Over het bedrijf

Onze klant is één van de absolute marktleiders in België en plaatst Gestructureerde Databekabeling Netwerken in voornamelijk kantoorgebouwen, industrie en KMO’s.
Ze profieleren zich als een dynamisch bedrijf in volle expansie. Het is met zijn 50-tal werknemers een gevestigde waarde in België met decennialange ervaring in zijn vakgebied en met een missie om zijn klanten de best mogelijke oplossing te bieden, tegen de beste kwaliteit, aan de beste prijs.

Liesbeth Rutten

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden