Mechanical Engineer

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Als Mechanical engineer ontwerp je zelfstandig nieuwe toepassingen en producten en sta je in voor de volledige coördinatie van concept tot prototype.
Het maken van een eerste ruwe schets van nieuwe oplossingen en sub-assemblies komt bij jou te liggen, waar je het concept als 3D model (en later de 2D tekening) presenteert en een kostenraming opstelt.
In de uitvoeringsfase werk je de definitieve lay-out uit en bestel je de niet-standaard componenten waarvoor je eerst prijs gevraagd hebt.
Als Mechanical Engineer verleen je support aan de productie tijdens de opbouw van de prototypes en de interne testfase. en werk je op termijn de veiligheidsconcepten uit die je grondig zal aftoetsen.

Functie eisen

Een master als industrieel ingenieur elektromechanica met liefst enkele jaren ervaring in machinebouw.
Je bent door technologie en innovatie, sterk in het analyseren en oplossen van technische vraagstukken en hebt een operationele kennis van de wettelijke reglementeringen en richtlijnen (CE,…).
Creatief zijn en zin voor verantwoordelijkheid hebben zijn duidelijke kenmerken van jouw persoonlijkheid
Solid Works of een gelijkwaardig ontwerpplatform heeft geen geheimen voor jou, net als de Engelse taal.

Over het bedrijf

Onze klant is een inernationale waarde in het ontwerpen en vervaardigen van aluminium frames. Ze profileren zich als een open bedrijf waar veel toekomstvisie aanwezig is.

Levi Gooris

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden