Electricity and Implementation Engineer

  • opleidingsniveau master / phd
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Als E&I Engineer zal projecten begeleiden volgens de afgelopen scope en planning, alsook de specificaties van klanten en wettelijk normen gebruiken voor verscheidene projecten op te volgen.
Je zal de documenten opstellen die nodig zijn om het project succesvol af te ronden en werkt als E&I Engineer verschillende schema's, kastlayouts en componentselecties uit.
Je bent aanwezig op de opvolgvergaderingen met de klant, hier zorgje ervoor dat je hier steeds goed voorbereid bent en breng je nadien ook verslag uit zodat interne en externe partijen voortdurend op de hoogte zijn van de projectvoortgang.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een Master in een technische richting met reeds vorige ervaring in E&I (of gelijkwaardig door ervaring)
Je bent analytisch, creatief en een echte teamplayer die communicatief sterk is.
Je straalt klantvriendelijkheid uit, bent koel in stressituaties en houdt van afwisseling en een uitdaging.
MS Office met specifiek Access is een groot pluspunt.
Kabelberekeningen, selectie van elektrische componenten, wettelijke normen en richtlijnen, Eplan P8 en algemene bedrijfsautomatisering zijn ook zeker geen vreemde termen voor jou!

Over het bedrijf

Onze klant is een dynamische KMO die over gans Vlaanderen werken uitvoert als specialist in HVAC. Het is een bedrijf waar jarenlange ervaring gebundeld wordt om het best mogelijke resultaat geleverd wordt aan hun trouwe klanten.

Levi Gooris

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden