Projectleider

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Ben jij een ervaren projectleider in complexe projecten en heb jij passie voor jouw vak? Communiceer jij sterk met opdrachtgevers en andere partijen? Kun jij processen en mensen goed managen en ben jij een leider met coachende vermogen? Dan is dit voor jou!

PROJECTLEIDER met relevante ervaring (m/v)Functie:

Opvolging van A tot Z van bouwprojecten (budget, klanten, leveranciers, termijnen, opvolging en kwaliteit leveren voor onze bouwprojecten)

Dit doe je in overleg met verschillende partijen: werfleider, project assistent, bouwheer, architect en etc. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning en rapporteert de projectleider. Jouw motivatie zorgt voor de beste prestaties van jouw ploeg van werfleiding, werfpersoneel en projectvoorbereider.

Functie eisen

Profiel:

De ambities van de firma gaan ver dus we zoeken iemand die even ambitieus is en die alles op alles zet voor topkwaliteit. Je hebt minimaal een bouwopleiding afgerond (diploma Industrieel Ingenieur) en 5 jaar relevante ervaring.

Bouw kan je uw passie noemen. Jouw doel is één ding: kwalitatief werk kunnen afleveren.
Dit doe je samen met een team maar zelfstandig te werk gaan is ook heel belangrijk aangezien er veel verantwoordelijkheid bij komt kijken.

Je bent perfect Nederlandstalig en kennis van het technisch Frans is een plus punt.

MS projects, Microsoft Office en KPD's BouwOffice zijn je niet onbekend.

Tenslotte is motiveren je tweede natuur.

Over het bedrijf

Wat bieden we?

Je krijgt een verantwoordelijke en boeiende functie binnen een stabiel en groeiend familiebedrijf met naam en faam binnen de sector. Je werkt in een team van gedreven vakmensen binnen een open werksfeer met korte communicatielijnen. We bieden ruimte voor persoonlijke en functie gebonden groeimogelijkheden. Uiteraard krijg je een competitief salaris met extra legale voordelen en firmawagen.

Een gepassioneerd bouwteam heet je van harte welkom!

Indien je interesse hebt in deze functie, mail dan een cv naar:
adriana.henriquez@be.whoohoo.com

Adriana Henriquez

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden