Projectleider Elektriciteit

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Heb jij reeds enkele jaren ervaring in elektrotechnische projecten en ben jij op zoek naar een nieuwe Whoohoo® uitdaging? Dan kunnen wij je zeker verder helpen.

Als Projectleider zal je verantwoordelijk zijn voor het resultaat en de organisatie van je projecten: planning, werfbezetting en middelen.
Je rapporteert naar een projectmanager maar je bent toch zelf verantwoordelijk voor coördinatie en controle van projecten: technische inhoud, levertijden, procedures en regels m.b.t. veiligheid en kwaliteit, financiële aspecten, ...
Ook zal je zelf offertes opstellen en een leidinggevend figuur zijn waar je een team van arbeiders zal aansturen en motiveren.
Om dit alles te bewerkstelligen zal je nauw samenwerken met verschillende afdelingen zoals Aankoop en Calculatie zodat je er niet alleen voor staat!

Functie eisen

Je hebt enkele jaren ervaring in elektrotechnische projecten en hebt hiervoor een elektrotechnische opleiding gevolgd.
Je hebt een commerciële feeling en een klantgerichte attitude.
Je bent resultaatsgericht, hebt een hands-on mentaliteit en werkt probleemoplossend, door je sterke sociale vaardigheden kan je een team aansturen en motiveren.
Jouw goede praktische kennis Frans zorgt ervoor dat je professioneel kan communiceren naar klanten en personeel toe.

Over het bedrijf

Onze klant is een grote speler op de elektrische markt als dienstverlener, dit voornamelijk in de elektrotechniek. Ze werken van middenspanning tot automatisering en regelen beveiliging en onderhoud bij externe klanten. Het actief meewerken en meedenken met de klant, van conceptontwikkeling tot oplevering, is één van hun sterkste troeven

Liesbeth Rutten

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden