Junior procestechnoloog

  • opleidingsniveau master / phd
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Zou jij het ook tof vinden als je het productieproces volledig mag optimaliseren? Beschik jij bovendien over jouw diploma burgerlijk ingenieur richting scheikunde/chemie ? Whoohoo!

Als Procestechnoloog verwachten we dat je een actieve bijdrage zal leveren aan het optimaliseren van het productieproces. Na een inwerkperiode waar de focus gelegd zal worden op deelname aan projecten binnen Business Improvement en het deelnemen aan operationele verbeteringsprojecten (Continious Improvement) zal je als Procestechnoloog ingezet worden in één van de productieafdelingen. Je volgt de resultaten van de plant van nabij op, analyseert deze grondig en detecteert snel inefficiënties en verbeteringsmogelijkheden. Op basis van simulaties, berekeningen en experimenten werk je verbeteringsvoorstellen uit en stel je verbeterprojecten voor. Je vertaalt onderzoeks- en ontwikkelingsideeën in economisch en industrieel betrouwbare projecten. Je verzekert je van een efficiënte en veilige en financieel haalbare uitvoering er van en je speelt daarnaast ook een belangrijke rol in het opstarten van de nieuwe processen. Ook hier initieer je product- en procesverbeteringen en introduceer je nieuwe technologieën en toepassingen.

Functie eisen

Je beschikt over volgende talenten:
 Burgerlijk ingenieur Scheikunde/Chemie/Materiaalkunde
 Ervaring in een industriële procesomgeving is een pluspunt
Kennis/ervaring van chemische productieverwerkingsprocessen
 Analytisch en systematisch ingesteld
 Communicatief en assertief ingesteld

Over het bedrijf

Onze internationale klant houdt zich bezig met het filteren van grondstoffen. Daarnaast hechten ze heel veel belang aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Wat nog zeker een pluspunt is, is dat het filevrij bereikbaar is.

Saskia Paeshuyse

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden