Mechanical Engineer

  • opleidingsniveau master / phd
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Heb je een Master Elektromechanica? Heb je reeds enkele jaren ervaring in machinebouw? Ben je graag bezig met het ontwerpen van nieuwe producten en het coördineren van concept tot prototype? Dan ben jij de Mechanical Engineer die ik zoek!

Als Mechanical Engineer ontwerp je zelfstandig nieuwe toepassingen en producten en sta je in voor de volledige coördinatie van concept tot prototype. In de verkoopfase maak je eerst een ruwe schets van nieuwe oplossingen en sub-assemblies. Ook presenteer je het concept in een 3D-model en stel je een kostenraming en stuklijst op. Daarnaast werk je in de uitvoeringsfase de definitieve lay-out uit en bestel je de niet-standaard componenten waarvoor je eerst prijs gevraagd hebt. Ten slotte verleen je support aan de productie tijdens de opbouw van de prototypes en de interne testfase.

Functie eisen

Als top Mechanical Engineer voldoe je aan de volgende vereiste:
-Een master als industrieel ingenieur elektromechanica
-Enkele jaren ervaring in machinebouw
-Gepassioneerd door technologie en innovatie en sterk in het analyseren en oplossen van technische vraagstukken
-Operationele kennis van de wettelijke reglementeringen en richtlijnen
-Creatief en zin voor verantwoordelijkheid
-Solid Works of een gelijkwaardig ontwerpplatform heeft geen geheimen voor jou
-Goede kennis van Engels

Over het bedrijf

Je krijgt een uitdagende job in een sterk groeiend en innovatief bedrijf gelegen in een filevrije omgeving. Het is een omgeving waarin je jouw passie voor techniek kan botvieren in uitdagende projecten. Bovendien krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met extralegale voordelen en alle nodige tools en opleidingen om je functie waar te maken.

Liesbeth Rutten

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden