Projectleider

  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget.
Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst.
Je rapporteert aan en wordt daar waar nodig is bijgestaan door de Project Manager.

Functie eisen

Je beschikt over een diploma Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde en hebt 5 tot 10 jaar ervaring in de uitvoering van (middel)grote bouwprojecten.
Je bent dynamisch, flexibel, hebt technisch inzicht, leidinggevende en organisatorische vaardigheden en bent commercieel gedreven.
Een degelijke PC-kennis is jou niet vreemd, alsook een basiskennis van het Frans en Engels.

Over het bedrijf

Whoohoo® is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Onze expertise ligt binnen de engineering, construction, life science en process industrie. We nemen werk én plezier in werk heel serieus. Zo maken we van elk project een Whoohoo®project.

Onze partners zijn kleine tot grote bouwondernemingen (Klasse8) die steeds uitkijken naar gemotiveerde werfleiders. Dit voor verschillende vacatures verspreid over heel het land.

Siebe Vandenbulcke

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden