Quality control inspecteur

Geplaatst op 30 juli 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Je bent als Quality controller inspecteur een specialist. Je bent op de site verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole van het uit te voeren werk met betrekking tot nieuwbouw, preventief en correctief onderhoud. Dit kunnen ook reparaties, modificatie’s tijdens shutdowns/ turnarounds van proces- en productie-installaties zijn.

Uiteindelijk realiseer je, door het goed implementeren van de procedures en richtlijnen samen met het projectteam, kwaliteitsresultaat bij de klant.

Als quality controller inspecteur analyseer je de processen binnen projecten en stuur je de processen aan binnen middelgrote of relatief complexe projecten.

Je staat in voor de coördinatie en voert kwaliteitsafname inspecties uit, zowel t.b.v. keuringsinstanties, klanten als subcontractors.

Verder sta je mede in voor de uitvoering van alle niet-destructief onderzoek- en destructief onderzoek inspecties op uitgevoerde werkzaamheden en de terugkoppeling van inspectieresultaten naar betrokken medewerkers.

Functie eisen

De Quality controller inspecteur die wij zoeken heeft een passie voor kwaliteitsborging en een creatieve instelling, is analytisch sterk en is in het bezit van:

  • een Bachelor diploma ( bij voorkeur in de richting Elektromechanica) of bouwde relevante ervaring op in de sector van Piping & Mechanical
  • ervaring met het analyseren van processen binnen projecten
  • flexibele werkinstelling en je bent bereid om ingezet te worden op projecten regio Limburg
  • je bent administratief sterk en werkt graag gestructureerd

Over het bedrijf

Onze klant is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Ze bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten ze veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Ze bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en dragen begeleiding en kennisdeling hoog in het vaandel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873