Quality Manager Elektriciteit

Geplaatst op 28 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als QA/QC-manager ga je samen met het management het kwaliteitsmanagement herbekijken, handhaven en waar nodig verbeteren. Je zorgt er bovendien voor dat het QMS voldoet aan de juiste en de gekozen kwaliteitsnormen die verder ook voldoen aan de correcte regelgeving. Je ziet er verder op toe dat andere kwaliteitsmedewerkers zoals ingenieurs mee werken aan het kwaliteitsbeleid.

Je staat als Quality manager in voor het dagelijks reilen en zeilen van de kwaliteitsafdeling en daarvoor stel je de nodige procedures en kwaliteitsplannen. Je let erop dat zowel klanten, onderaannemers als leveranciers op de hoogte zijn van het kwaliteitsbeleid en je streeft er dan ook naar om de implementatie ervan sterk uit te breiden. Ten slotte ben je als Quality Managers verantwoordelijk voor het uitvoeren van zowel interne als externe audits, maar evenzeer de daarbij horende analyses en rapportages.

Functie eisen

Ben jij een Quality manager met:

  • een master industriële wetenschappen elektromechanica
  • kennis van internationale en nationale kwaliteitssystemen, -codes, -standaarden
  • kennis van ISO-normen (ISO9001 & ISO3834-2)
  • kennis van ASME en EN-normen
  • een talenknobbel in het Nederlands, Engels en eventueel in het Frans of Duits

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tim Jeurissen

Tim Jeurissen

Recruiter

+32 474 259 412