Project Manager

Geplaatst op 18 juni 2020

Antwerpen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als Project Manager ben jij het aanspreekpunt van de klanten. Samen met hun ga je eerst een concept gaan uitwerken, waarbij je nauw samenwerkt met de piping designer en process engineer ter uitwerking van dit project. Je maakt hierbij de offertes op, rekening houdend met budget en timeframes. Je wordt doorheen het hele project nauw ondersteund door ervaren projectleiders, werfleiders, piping designers, process eningeers en E&I engineers. Als project manager is ook effectief jouw project en people management skills hierbij voornamelijk van toepassing. Aangezien jouw klanten grote spelers op de markt zijn, is kwaliteit en service hierbij noodzakelijk. Je behandelt hierbij voornamelijk projecten van 3 à 5 miljoen euro, maar deze kunnen ook oplopen tot 1 miljard. 

Functie eisen

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / ontwerp- en productietechnologie / elektrotechniek
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de chemische of farmaceutische industrie op vlak van piping en mechanica. Op basis van jouw ervaring start je als junior project manager of volwaardige project manager
  • Je bent gedreven en ambitieus
  • Je hebt reeds ervaring met people en project management

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876