Process engineer

Geplaatst op 11 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als process engineer ben jij goed georganiseerd en sociaalvaardig. Je werkt de volledige waterzuiveringsinstallaties uit, van het P&ID tot de optimalisatie van de toegevoegde stoffen. Je tekent de installatie uit, maakt technische fiches op, stelt procedures op voor de opstart en opvolging van de installatie, en geeft technische ondersteuning aan zowel klant als service engineers. 

Functie eisen

Wat willen we in jou als process engineer terugvinden:

  • Je hebt een bachelor in een technische richting
  • Je kan goed overweg met Ms Office
  • Ervaring met AutoCAD is een plus
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als process engineer, is gespecialiseerd in industriële waterzuiveringsinstallaties. Naast het plaatsen en optimaliseren kunnen ze ook instaan voor het onderhoud en herstel van de installatie.

Men biedt jou als process engineer, naast een mooie vergoeding voor jouw diensten aangevuld met maaltijdcheques, een functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid binnen een jong en ervaren team waar je kan rekenen op ondersteuning van jouw collega’s.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com