Supervisor maintenance grote KMO

Geplaatst op 23 september 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Werk aan de meest innovaties machines aanwezig op de markt voor de realisatie van geweldige producten!

Passie voor het vak, entrepreneurship en sterk geëngageerde werknemers typeren deze onderneming, die op enkele jaren tijd wist uit te groeien tot een gevestigde waarde in de markt. Bovendien zorgt het degelijk investeringsbeleid ervoor dat zij ieder jaar een forse groei weten te realiseren.

Je maakt onderhoudsplannen op en implementeert deze op de site. Het afdelingshoofd onderhoud coördineert en volgt alles van A tot Z op voor een vlotte productie in de verpakking van de food producten. Door het analyseren en implementeren van verbeteringsprojecten blijf jij onze expert ter zaken.

Verder ben je de problem solver bij zware technische problemen. Het afdelingshoofd onderhoud achterhaalt de oorzaak en zorgt voor een constructieve oplossing zodat deze in de toekomst wordt vermeden. Vooral op vlak van industriële elektriciteit ben je van meerwaarde voor het team.

Het afdelingshoofd onderhoud rapporteert de resultaten naar de maintenance manager.

Functie eisen

  • Bachelor elektromechanica.
  • 3-5 jaar ervaring in een leidinggevende functie.
  • Zeer goede kennis industriële elektriciteit maar ook op vlak van mechanica, pneumatica en hydraulica om met verbetervoorstellen te kunnen komen.
  • People manager met zeer goede communicatieve vaardigheden.
  • Verder spreek je vloeiend Nederlands en kan je overweg met MS office.


Over het bedrijf

  • Internationale speler die blijft groeien ondanks de bizarre tijden.
  • goede work-life balans, glijdende werkuren + extra vrij te kiezen verlof.
  • Uitdagend verloningspakket naar achtergrond en ervaring.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Joey Van Muylder

Joey Van Muylder

Recruiter

+32 477 732 258