Service technieker waterzuivering

Geplaatst op 01 oktober 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Hou jij van zelfstandigheid en eigen klantenbeheer als service technieker?

Als service technieker ben je een onmisbare schakel in ons bedrijf. Door jou klantgerichte houding, slaag je erin onze klant te adviseren loyaal te houden. Als service technieker installeer je nieuwe installaties bij onze industriële klanten, staat in voor het regelmatige onderhoud én verzorgt interventies bij storingen. Je werkt zelfstandig, zoekt oplossingen voor elk probleem, schat correct in of een toestel hersteld dan wel vervangen dient te worden en zorgt er zo voor dat onze klanten tevreden zijn.


Je maakt deel uit van een team van technici, dat in de Belgische industriële sector toestellen en projecten realiseert. Verder ben jij een van onze roadhero’s die wij enorm waarderen op gepaste wijze. 

Functie eisen

  • 7de jaar elektromechanica met de nodige goesting om bij te leren.
  • Je bent bekend met het lezen van elektrische schema’s, aansluittekeningen en werktuigbouwkundige tekeningen.
  • Indien je kennis van PLC’s hebt is dit een pluspunt.
  • Je kan Zelfstandig en in groep werken, Probleemoplossend denken, stressbestendig en flexibel.
  • Rijbewijs B is een must.

Over het bedrijf

  • Een uiterst boeiende en gevarieerde job in een groeiend, gezond en stabiel internationaal bedrijf waar je werkt met kwalitatieve en betrouwbare producten.
  • Een interessante en verantwoordelijke job in een exponentiële markt
  • Zeer aantrekkelijke verloning volgens ervaring met extralegale voordelen.
  • Continue opleiding en blijvende ondersteuning, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen binnen ons bedrijf, We think long term.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Joey Van Muylder

Joey Van Muylder

Recruiter

+32 477 732 258