Senior Associate Regulatory Affairs

Geplaatst op 07 februari 2021

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Voor een Regulatory Affairs-team in Zaventem zijn we op zoek naar een Sr. Associate Regulatory Affairs die regelgevende begeleiding en ondersteuning zal bieden aan regionale en wereldwijde veterinaire biologische onderhoudsteams en ontwikkelingsprojectteams.

Functie eisen

  • Een Master in de biologie of andere verwante wetenschappen (farmacologie, microbiologie, diergeneeskunde, enz.).
  • Een doctoraat in een relevante discipline of een doctoraat in de diergeneeskunde is een pluspunt, maar niet verplicht.
  • Minimaal 3 jaar praktische ervaring met diergeneesmiddelen (VMP's) of geneesmiddelen voor menselijk gebruik, bij voorkeur op het gebied van regelgeving, compliance of een gerelateerd gebied.
  • Algemeen begrip van EU- (en / of nationale) wetgeving die van toepassing is op de vergunning voor het in de handel brengen van VMP's of geneesmiddelen voor menselijk gebruik, evenals EU- (en / of nationale) regelgevende instanties en vergunningsprocedures.

Over het bedrijf

Wil jij werken voor een innovatief en internationaal bedrijf dat investeert in zijn werknemers? Solliciteer dan nu!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425