QA Laborant

Geplaatst op 16 maart 2020

Antwerpen Project Sourcing 0-2 jaar

Over de functie

‘THIS IS YOUR MOMENT. TAKE IT!’


Neem de kans om als QA laborant de goedkeuring te geven op lotplannen (in LIMS), Master Batch Records en op de opzet van de parameters. Je stelt stabiliteitsrapporten op en weet deze up-to-date te houden. Ook de planning, aanvulling van de trackinglijsten en de mailopvolging vallen onder jouw takenpakket.

Later voorzie je de documentatie van nieuwe indieningen en vernieuwingen of verlengingen waarbij je de CoA’s van grondstoffen, (half)afgewerkte producten voorziet. Je volgt de status op van de lopende variaties en implementeert bij goedkeuring. Je maakt statements op op basis van ondersteunende documentatie en parameters op masterniveau (SAP en LIMS). Verder houd je de procedures op to date, lever je data aan voor Annual Product Review en kijk je de registraties na om leveringen te voorzien. 

Functie eisen

Als QA laborant is jouw administratie en opvolging punctueel, ordelijk en gestructureerd. Je hebt een oog voor detail en merkt het meteen op als er gegevens niet volledig of fout zijn. Je houdt je vast aan te volgen procedures en meldt escalaties of problemen tijdig.

Verder heb/ben je als QA Laborant:

-         Bachelor in een wetenschappelijke richting

-         Vloeiend NL en ENG

-         Ervaring in een farmaceutische omgeving

-         Ervaring in een soortgelijke functie binnen de voeding/biochemie/cosmetica of farmacie

Over het bedrijf

Maak kennis met jouw droomjob bij Whoohoo en verdien:


• Een vast contract met daarbij heel fijne collega's

• Een professionele werkomgeving op jouw maat gezocht

• Salaris naar jouw ervaring

• Maaltijdcheques van €8/gewerkte dag

• ECO-cheques van €250/jaar

• Hospitalisatieverzekering

• Groepsverzekering

• De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door coaching en training


Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Nathalie Dewilde

Nathalie Dewilde

Recruiter

+32 (0) 488 048 397