QA Engineer

Geplaatst op 14 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als QA Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van incidenten en deviaties, maar hou je je ook bezig met de klachten, waarvoor je onder andere de opvolging en de rapportering doet. Jij werkt samen met de QA Manager aan de uitbouw van het kwaliteitssysteem, en dat doe je volgens de GMP-procedures.

Daarnaast werk je ook opleidingen uit, zoals bijvoorbeeld over GMP of productie. Ten slotte heb je kennis van validatie en kalibratie, want daar geef je ook de nodige trainingen over.

Functie eisen

Als QA Engineer:

  • heb je een bachelor in een wetenschappelijke richting
  • weet je hoe GMP-processen werken
  • spreek je vlotjes Nederlands en Engels

Over het bedrijf

Bij dit farmaceutische bedrijf in het Antwerpse, in de regio Puurs krijg je een mooi carrièrepad aangeboden, maar verder ook een aangenaam team met een familiale sfeer. Verder bieden ze je ook een 40-urenweek met 12 ADV, een marktconform salaris en maaltijdcheques van €8.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tim Jeurissen

Tim Jeurissen

Recruiter

+32 474 259 412