Process Automation Engineer

Geplaatst op 17 maart 2020

Antwerpen Project Sourcing 2-4 jaar

Over de functie

‘THIS IS YOUR MOMENT. TAKE IT!’

Neem de kans om als process automation engineer de projectdoelen en de projectplanning op te maken. Je integreert machines en applicaties binnen het bestaande datacommunicatiemodel. Je bepaalt de technische ontwerpspecificaties door samen te werken met eindgebruikers, leveranciers en andere ingenieurs. Je verwerft diepgaande kennis over de gebruikte integratiemethoden en past deze toe op nieuwe installaties. Je bepaalt de testscenario's, stelt kwalificatieprotocollen op en voert risicobeoordelingen uit. Verder start je samen met de eindegebruikers het systeem op en begeleid je het proces gedurende de opstart. Je verstrekt de nodige documentatie en stelt het machinebestand voor de systemen samen. Je biedt tweedelijnsondersteuning en handhaaft de systeemlevenscyclus door veranderingen en continue verbeteringsacties door te voeren.

Functie eisen

Je bent in het bezit bent van een master of bachelor Automatisatie.

Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een industriële (automatisering) omgeving, ervaring in een farmaceutische omgeving is een meerwaarde.

Je hebt een brede kennis van moderne industriële computer hardware, -software netwerken, en industriële communicatieprotocollen.

Je hebt ervaring met het uitvoeren en volgen van een automatiseringsproject en/of softwareproject.

Je bezit uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels.

Je hebt sterke analytische vaardigheden, bent methodisch ingesteld en bent een innovatieve denker.

Je hebt ervaring met probleemoplossing en gegevensanalyse.

Als pluspunt leg jij je ervaring met cloud gebaseerde applicatieontwikkeling, Industry 4.0-, IOT-platforms en met Zenon SCADA (Copa Data) voor.

Over het bedrijf

Maak kennis met jouw droomjob bij Whoohoo en verdien:


• Een vast contract met daarbij heel fijne collega's

• Een professionele werkomgeving op jouw maat gezocht

• Salaris naar jouw ervaring

• Maaltijdcheques van €8/gewerkte dag

• ECO-cheques van €250/jaar

• Hospitalisatieverzekering

• Groepsverzekering

• De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door coaching en trainingProject Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Nathalie Dewilde

Nathalie Dewilde

Recruiter

+32 (0) 488 048 397