Werkvoorbereider Mechanica

Geplaatst op 12 oktober 2020

Antwerpen Project Sourcing 4-6 jaar

Over de functie

Binnen de chemische industrie worden er elk jaar verschillende turnarounds uitgevoerd. Dit zijn voornamelijk uitbreidings- of verbeterprojecten om de werking van dit bedrijf te optimaliseren. In de functie als werkvoorbereider mechanica sta je in voor de voorbereiding van deze turnarounds. Je bent een expert in mechanica en jij als werkvoorbereider stelt je proactief en inventief op om deze voorbereiding vlot te laten verlopen. Uiteraard sta je in nauw contact met de werkvoorbereiders van andere disciplines. Je stemt samen met hen alle werken af en zorgt voor een duidelijke voorbereiding in SAP. Tijdens de uitvoeringsperiode zie je er op toe dat alle werken vlot en conform aan jouw voorbereiding worden uitgevoerd. Als werkvoorbereider Mechanica sta je mee aan de basis van deze uitdagende turnarounds en breng je dit bedrijf naar een hoger niveau.

Functie eisen

Als Werkvoorbereider mechanica ben je in het bezit van:

  • +5 jaar relevante ervaring
  • uitgebreide kennis van mechanica
  • kennis van SAP of MS Projects
  • communicatieve vaardigheden
  • proactieve houding

Over het bedrijf

Binnen de Antwerpse chemie is dit bedrijf een gevestigde waarde. Deze internationale speler blijft uitbreiden en is daarvoor op zoek naar een mechanische werkvoorbereider. Ondanks dit internationaal karakter is er een vlakke hiërarchie op vlak van communicatie. Als werkvoorbereider krijg je een conform loon aan de chemische industrie alsook verschillende extralegale voordelen.

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36