Traffic Coordinator

Geplaatst op 09 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Bij deze producent van fijne chemicaliën voor hoogtechnologische markt kom je terecht in een dynamische omgeving. Als Traffic coordinator sta je mee aan de basis van een goed verloop van zowel import- als exportbewegingen. Binnen een dynamische team ben je als customer service mee verantwoordelijk voor de organisatie van transporten van verschillende goederen als ook met verschillende transportmodi. Hiervoor heb je dagelijks contact met het magazijn, door de afwisseling in goederen en transportmodi blijft het elke keer een uitdaging om de transporten goed te laten verlopen. Ook ben je als Traffic coordinator het aanspreekpunt voor de retourlogisitiek van lege verpakking. Samen met je team zorg je voor conforme transporten zodat alle geproduceerde goederen de site goed verlaten.

Functie eisen

Als Traffic coordinator ben je buiten goede organisatorische vaardigheden ook in het bezit van:

  • Bachelor met ervaring binnen logistiek
  • ervaring binnen een internationale context
  • communicatieve vaardigheden (NE-ENG-FR)
  • kennis van MS Office en SAP


Daarbij kan je ook zelfstandig werken en ben je stressbestendig wanneer nodig.

Over het bedrijf

Onze klant is een snel groeiend bedrijf binnen een hoogtechnologische omgeving. Ze staan bekend in de markt om hun 'state of the art' producten. Ze leveren een breed gamma fijne elektronica toepassingen voor de wereldwijde markt. Hier werken proactieve personeelsleden die mee willen werken aan de groei van dit bedrijf. Onze klant is onder te verdelen binnen de categorie van de fijne chemicaliën. Naast een goede groepssfeer krijg je een salaris naar uw ervaring en competenties met de nodige extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36