Projectleider Piping & mechanical

Geplaatst op 18 februari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Projectleider sta je in voor het leiden van piping & mechanische projecten bij verschillende chemische & petrochemische klanten. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van deze projecten alsook de opvolging van de werkzaamheden op de werf. In de functie van projectleider sta je in nauw overleg met de klant en beheert ook de budgetten. Je stuurt een operationeel team van ingenieurs aan die gespecialiseerd zijn in piping & mechanical, ook motiveer je hen om projecten tot een goed einde te brengen.

Functie eisen

  • Master of bachelor elektromechanica
  • Ervaring in chemie of petrochemie
  • Communicatief in de Nederlandse taal
  • Goede technische kennis

Over het bedrijf

Samen met een uitdagende job krijg je bij deze klant een competitief salarispakker dat wordt aangevuld met een bedrijfswagen en verschillende extra legale voordelen. Je komt binnen een bedrijf terecht waar er een zeer leuke sfeer en dynamiek hangt en waar gedrevenheid geapprecieerd wordt. Dit bedrijf is een bekende naam binnen de piping & mechanical wereld.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36