Projectleider Piping & Constructie

Geplaatst op 18 februari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Je begeleidt als projectleider uitdagende projecten voor een chemische klant in de Antwerpse haven.

In de rol als projectleider neem je de leiding over projecten in machinebouw, piping & constructie. Je werkt projecten uit van A tot Z, dit wil zeggen dat je meedenkt met de klant over oplossingen, de studie begeleidt en zorgt voor een conforme implementatie. Je staat in contact met de klant en volgt nauw de contractors op. Als projectleider hou je de controle op de operationele zaken maar ook waak je over het budget, meer/minderwerk en tijdsduur.

Hou je van een uitdagende en veelzijdige functie, dan is dit een zeer interessante uitdaging.

Functie eisen

  • Bachelor diploma in een technische richting
  • 5 jaar ervaring
  • Kennis van piping & mechanical
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Proactief en meedenkend

Over het bedrijf

Samen met een uitdagende job krijg je bij deze klant een competitief salarispakker dat wordt aangevuld met een bedrijfswagen en verschillende extra legale voordelen. Je komt binnen een bedrijf terecht waar er een zeer leuke sfeer en dynamiek hangt en waar gedrevenheid geapprecieerd wordt. Dit bedrijf is een bekende naam binnen de piping & mechanical wereld.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36