Project Manager E&I

Geplaatst op 08 september 2020

Oost-Vlaanderen Flex > 10 jaar

Over de functie

Als project manager E&I ben je verantwoordelijk voor de uitwerking en opvolging van E&I projecten in de chemische sector.

Je staat in voor de implementatie van automatisatieprojecten binnen de chemische sector. Dit kan bv. de implementatie of aanpassing zijn van een productielijn. Je bepaalt daarbij de investeringsbudgetten, doelen, manier van uitvoering en zoekt daarbij de gepaste uitvoerder. De project manager staat dan ook als hoofd aan het project en leidt alles in goede banen.

Functie eisen

De project manager

  • Is een industrieel ingenieur elektromechanica of elektrotechniek, aangevuld met minimaal 4 jaar ervaring
  • Kennis van automatisatie en meet- en regeltechniek
  • Ervaring op vlak van automatisatieprojecten binnen de (petro)chemie. Voeding kan ook in aanmerking komen. 

Over het bedrijf

Als project manager bekleed je een kaderfunctie. Hiertegenover staat een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en tandverzekering. Er kan ook een jaarlijkse bonusregeling worden afgesproken. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876