Process Engineer

Geplaatst op 29 september 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Process Engineer sta je mee in voor de ondersteuning van de operationele verbeteringen op site. Je analyseert technische processen en stelt verbeterprojecten voor ter optimalisatie. Binnen dit petrochemisch opslagbedrijf sta je naast de voorbereiding ook in voor de opvolging van de werken. Je stelt instructies en procedures op voor de operationele afdeling. Je geeft technische ondersteuning bij de ontwikkeling van engineering projecten in samenspraak met de operationele werking. De controle van P&ID's valt onder jouw bevoegdheid.

Functie eisen

  • Master chemie of elektromechanica
  • Ervaring binnen de chemische & petrochemische industrie
  • Kennis van procesoptimalisatie
  • Kennis van PLC's & DCS systemen
  • Nederlands & Engels

Over het bedrijf

Kom terecht in een internationale omgeving waar een familiale sfeer heerst. Je krijgt een salarispakket gebaseerd op jouw competentie en ervaring. Naast het salarispakket krijg je verschillende extra legale voordelen. Je geniet van de wettelijke vakantiedagen met 27 aanvullende dagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36