Preventieadviseur niv. 2

Geplaatst op 22 maart 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als preventieadviseur niveau 2 kom je terecht bij een bedrijf dat een grote expertise heeft. Je gebruikt jouw kennis om opdrachtgevers binnen de petrochemische sector te adviseren. Je staat bij deze klanten zowel in voor de opvolging van productieprocessen, nieuw bouwprojecten en turnarounds. Je bent capabel om mee te denken met de eisen van de klant en deze om te zetten in een veilig beleid. Uiteraard hou je de vastgelegde afspraken in het oog en gaat na of deze correct worden opgevolgd. Als preventieadviseur ben je aanspreekpunt van de klant op vlak van veiligheid, hiervoor neem je jouw verantwoordelijkheid op.

Functie eisen

De Preventieadviseur die wij zoeken is in het bezit van:

  • minimaal een diploma preventieadviseur niveau 2
  • een bachelor is een technische richting
  • een eerste ervaring in de petrochemische sector is een plus
  • grote zelfstandigheid maar kan ook in team werken

Over het bedrijf

Je komt binnen een jong team terecht die de gedrevenheid en expertise met veel enthousiasme aan de klant brengen. Ze hebben verschillende projecten lopen waarbij ze samen met jouw gaan kijken welke het beste bij u persoonlijk past. Hier tegen over staat een vaste contract van onbepaalde duur met marktconform loon en een bedrijfswagen met tankkaart. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij hen zeer hoog aangeschreven.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36