Onderhoudstechnieker

Geplaatst op 17 november 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Onderhoudstechnieker ga je aan de slag binnen een hoogtechnologische omgeving.

Je gebruikt jouw eerst ervaring binnen onderhoud om de productie optimaal te laten verlopen. Samen met jouw gedreven collega's los je storingen op en voor je correctief onderhoud uit aan de installaties. Deze onderhoudswerken zijn zowel op mechanica, elektrisch, automatisatie,... vlak. Door mee te werken aan het preventief onderhoud reduceer je met het team zoveel mogelijk technische stilstanden. Als onderhoudstechnieker sta je in contact met verschillende afdelingen.

Na een leerrijke opleiding kom je terecht in een 3-ploegstelsel waarin je jezelf ten volle kan ontwikkelen binnen een gedreven team.

Functie eisen

De gedreven onderhoudstechnieker die Whoohoo zoekt is in het bezit van:

  • Bachelor Elektromechanica
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Probleemoplossend denken
  • Algemene kennis van mechanica, elektriciteit,...
  • Teamplayer & communicatief sterk


Je bent bereid om in een 3-ploegenstelsel te werken.

Over het bedrijf

Onze klant is een snel groeiend bedrijf binnen een hoogtechnologische omgeving. Ze staan bekend in de markt om hun 'state of the art' producten. Ze leveren een breed gamma fijne elektronica toepassingen voor de wereldwijde markt. Hier werken proactieve personeelsleden die mee willen werken aan de groei van dit bedrijf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36