Maintenance Technician Mechanical

Geplaatst op 24 maart 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Maintenance Technician Mechanical ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgend van preventieve, predicatieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden aan onze installaties. Je zal instaan voor de verbeteringsvoorstellen en je zal actief de implementatie van mechanische projecten ondersteunen. Als Site Responsible Maintenance Technician volg je de status en de planning van het onderhoud van de installatie op via softwarepools, verzorg je de nodige communicatie en verzeker je dat relevante informatie doorstroomt naar jouw medecollega's en het management.

Als Maintenance Technician zal je mede instaan voor het supervisen van het ingehuurd contractor personeel bij onderhoudswerkzaamheden en onderhoudt een goede werkrelatie met zowel interne als externe klanten. Je zal in een wacht-oproepsysteem werken en je zal je af en toe voor korte perioden naar het buitenland verplaatsen.

Je zal rechtstreeks rapporteren aan de Maintenance Supervisor Benelux.

Functie eisen

De Maintenance Technician Mechanical die wij zoeken heeft reeds ervaring met procespompen, draagt veiligheid hoog in het vaandel en is in het bezit van:

  • Bachelor diploma in mechanica, electro-mechanica of gelijkwaardig door ervaring
  • Minimaal 5 jaar ervaring
  • Ervaring met rotting equipment
  • Mechanical drawings mogen geen issue zijn
  • Begrijpen van P&ID tekeningen
  • Naast het Nederlands heb je een goede kennis van het Engels

Over het bedrijf

Onze klant, gevestigd in het Antwerpse, is gespecialiseerd in gas en heeft reeds 100 jaar ervaring in de industriële gassenwereld. Onze klant slaagt erin iets zo fundamenteels als lucht in te zetten op manieren die ervoor zorgen dat fabrieken schoner en productiever werken, voedsel beter smaakt, ademhalen makkelijker gaat en productieprocessen efficiënter verlopen.

Men biedt jou als Maintenance Technician mechanical een uitdagende functie met een hoge graad aan zelfstandigheid binnen een professionele internationale organisatie en persoonlijke doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en flexibele werktijden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873