Maintenance Manager

Geplaatst op 28 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Maintenance Manager krijg je de verantwoordelijkheid over een deel van de plant. Daarnaast neem je ook de onderhoudsaanvragen van productie voor jouw rekening. Je bespreekt de onderhoudsaanvragen met de verantwoordelijke van de productieafdeling. Dankzij jouw analytisch inzicht bepaal je wat de beste werkmethode is. Hiervoor stel je een concreet stappenplan op, zodat de uitvoerders over een duidelijk werkvoorbereidingspakket beschikken. Om dat werkvoorbereidingspakket zo accuraat mogelijk op te stellen, verzamel je alle noodzakelijke schema’s en foto’s. Daarnaast bestel je externe materialen en services. Ook contracten horen daarbij. SAP-meldingen zet je om in orders. Vervolgens wijs je deze toe aan een uitvoerder of (mechanische) contractor. Hierbij hou je te allen tijde rekening met veiligheid, isolatie, speciale materialen, enz.


Functie eisen


De Maintenance Manager die we zoeken voldoet aan volgende eigenschappen:


  • Je beschikt bij voorkeur over een bachelordiploma in een technische richting, zoals Mechanica of Elektromechanica.
  • Door jouw nauwkeurige manier van werken garandeer je een correcte opvolging van de werkzaamheden.
  • Deadlines zijn heilig voor jou. Je volgt de orders zo nauwkeurig op dat deze binnen de toegekende tijdspanne verwerkt worden.
  • Technische knowhow, accuraatheid en doorzettingsvermogen zijn je sterkste kwaliteiten.
  • Collega’s appreciëren jouw zin voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en praktische mindset.


Over het bedrijf

Je komt terecht in een professionele omgeving met een vlakke organisatiestructuur waar inspraak op alle niveaus wordt geapprecieerd. We stimuleren ondernemerschap en zetten vol in op de ontwikkeling van onze medewerkers. De beste manier om succesvol te zijn!


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sidney Apers

Sidney Apers

Recruiter

+32 (0) 484 179 107