Laborant

Geplaatst op 20 november 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als laborant voor een grote speler in coatings zal je de Technical Services Manager bijstaan met verschillende onderzoek- en testactiviteiten in het labo.


Zo help je bij de ontwikkeling van nieuwe producten door het uitvoeren van veldtesten bij de klant. Je analyseert productiestalen, onderzoekt opmerking van de klanten, schrijft technische rapporten en werkt nauw samen met het marketing- en R&D team zodat informatie snel op de juiste plaats komt.


Je voert diverse experimenten uit en doet voorstellen om de producten te verbeteren. Zo bepaal je onder meer de gewenste specificaties van de producten door te variëren met soorten en hoeveelheden van interessante grondstoffen en voer je standaardtesten uit om de eigenschappen van deze te bepalen op het vlak van viscositeit, kleur, water absorptie, wrijfweerstand en uithardingssnelheid.

Functie eisen

  • Je hebt een opleiding chemie of grafische technieken en bent vertrouwd met UV, offset, flexo, vernissen...
  • Je hebt kennis van de principes van 5S.
  • Je werkt nauwkeurig en volgens de in het labo geldende kwaliteits- en veiligheidsprocedures.
  • Je bent vertrouwd met meet- en analysetoestellen die in een labo gebruikt worden.
  • Je spreekt vlot Engels

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een innovatief bedrijf met verschillende vestigingen over de hele wereld. Ze zijn één van de grootste en onbetwiste leiders op het op het gebied van printinkt en coatings. Hierbij wordt er maximaal gebruik gemaakt van hernieuwbare of gerecycleerde materialen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505