Industrieel Ingenieur chemie

Geplaatst op 08 februari 2021

Vlaams-Brabant Flex 4-6 jaar

Over de functie

Ben jij een ingenieur met goede chemische kennis en ervaring in een industriële omgeving? Wij zijn op zoek naar jou!

Voor een bedrijf in Vlaams-Brabant zijn wij op zoek naar iemand die een sleutelrol wil spelen in de verdere ontwikkeling van een toonaangevend bedrijf in de medische en industriële gassen.


Jouw takenpakket is zeer gevarieerd:

Je bent werkzaam binnen de kwaliteitsafdeling en jouw doel is om een pragmatisch kwaliteitsbeleid op te stellen. Je maakt nieuwe toepassingen samen met het ingenieursteam. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de procesbeheersing, verbetering, kwaliteit en de veiligheid. Bijkomend onderhandel je op wetenschappelijke basis met auditors en stuur je de operatoren aan. Daarnaast heb je ook commercieel contact met de grootste klanten en kan je op vraag van een klant een economische en technische oplossing uitwerken voor een gastoepassing.Functie eisen

  • Je bezit een masterdiploma Industrieel ingenieur optie chemie of een masterdiploma in de bio- ingenieurswetenschappen
  • Je hebt ervaring in industriële processen en bij voorkeur ervaring met gassen.
  • Nederlands, Frans en Engels spreek je vlot. Duits is een pluspunt.

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een Belgisch, groeiend en toonaangevend familiebedrijf met een vlakke structuur en een goede sfeer tussen de collega's onderling.

Je krijgt een marktconform salaris op basis van je opleiding en ervaring, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie-en groepsverzekering en vooruitzicht op een wagen.Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425