Electrical Engineer

Geplaatst op 30 juli 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Electrical Engineer werk je binnen de discipline Electrical, Instrumentation & Process Control. Die verzorgt alle elektrotechnische-, instrumentatie- en besturingsaspecten binnen mono- en multidisciplinaire projecten.

Je focus ligt op de Elektrotechniek: je maakt zelfstandig of in teamverband het elektrotechnische ontwerp, inclusief specificaties, key one lines, consumer lists, lay-outs en tracing documenten.

Ook het ontwerp van verlichting, aarding en bliksembeveiliging is onderdeel van je werk.

Je bent verantwoordelijk voor de engineering. Dat alles volgens afgesproken kwaliteit, planning en budget verloopt, daar zit je bovenop.

Je zorgt er tijdens het project voor dat iedereen te allen tijde de juiste informatie heeft. De opdrachtgever, de projectmanager, maar zeker ook de aannemers, leveranciers en je collega’s van de andere disciplines.

Je krijgt 1 of 2 jongere engineers onder je hoede, om deze te begeleiden en coachen in hun ontwikkeling.


Functie eisen

De Electrical Engineer die wij zoeken heeft een passie voor E&I, is in staat om zelfstandig te werken en heeft ervaring met multidisciplinaire teams en is in het bezit van:

  • Bachelor Elektrotechniek
  • 4 tot 5 jaar werkervaring in de Elektro- of Energietechniek, bij voorkeur in de industrie of bij een ingenieursbureau
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt


Over het bedrijf

Onze klant, gevestigd in het Antwerpse, is een studiebureau. Zij zorgen ervoor dat hun klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken zij de ambities van hun klanten waar.

Onze klant biedt je een leuke baan in een prettige werkomgeving binnen een sterk groeiend bedrijf van een internationale groep met kansen om te groeien, zowel in andere rollen of jezelf te ontwikkelen als een echte expert. Verder krijg je een compleet pakket aan voordelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873