Construction manager mechanical

Geplaatst op 10 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als construction manager ben je werkzaam op een van onze grotere klantlocaties, waar onze klant een diversiteit aan projectmatige en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. 

Jouw verantwoordelijkheid leidt je langs de onderdelen engineering en werkvoorbereiding tot en met de uitvoering, welke binnen de overeengekomen afspraken rond veiligheid, kwaliteit, tijd en budget dient plaats te vinden, zodanig dat de klanttevredenheid kan worden behouden en projectopbrengsten kunnen worden gemaximaliseerd.

Als construction manager zal je een site team aansturen bestaande uit engineering, supervisors, technici, werkvoorbereiding, planning en cost control. 

Je staat in voor de rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden en de voortgang van het project en hebt daarbij veel contact zowel met de unit-manager, de projectmanager als met de klant.

Je staat als construction manager mede in voor de financiële voortgang van het contract en werkzaamheden die buiten het contract vallen.

Functie eisen

De construction manager mechanical die wij zoeken heeft een passie voor techniek, is een vlotte communicator en een échte teamplayer en is in het bezit van:

  • bachelor of master Mechanical Engineering of gelijkwaardig
  • een ruime ervaring in de industrie
  • ervaring in construction management
  • je spreekt naast het Nederlands ook Frans & Engels

Over het bedrijf

Onze klant is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Zij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten zij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en dragen begeleiding en kennisdeling hoog in het vaandel!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873