Construction Manager E&I

Geplaatst op 03 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als construction manager E&I zal je projectmatige- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Jouw verantwoordelijkheid leid je langs de onderdelen engineering en werkvoorbereiding tot en met de uitvoering, welke binnen de overeengekomen afspraken rond veiligheid, kwaliteit, tijd en budget dienen plaats te vinden.

Als construction manager zal je een site team aansturen bestaande uit engineering, supervisors, technici, werkvoorbereiding, planning en cost control. 

Je staat in voor de rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden en de voortgang van het project en hebt daarbij veel contact zowel met de unit-manager, de projectmanager als met de klant.

Je staat als construction manager mede in voor de financiële voortgang van het contract en werkzaamheden die buiten het contract vallen.

Functie eisen

De construction manager E&I die wij zoeken heeft:


  • Min. een technische bachelor
  • Min. 5 jaar ervaring in de industrie
  • Ervaring in construction management
  • Een goede kennis van het Nederlands en Engels

Over het bedrijf

Onze klant is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Zij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten zij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en dragen begeleiding en kennisdeling hoog in het vaandel!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505