Application Engineer

Geplaatst op 05 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Application Engineer ben je, in nauwe samenwerking met Business Development, Product Management & Sales, verantwoordelijk in de ondersteuning van het technische product.

Je zal instaan voor de voorbereiding, presentatie en de rapportering van de vereiste en opgevraagde informatie van klanten.

Om jouw technische expertise up to date te houden zal je af en toe deelnemen aan conferenties.

Het herkennen en detecteren van de ingevoerde media om ook buiten jouw werkdomein te streven naar continue amelioratie schrikt jou niet af.


Functie eisen

De Application Engineer die wij zoeken is zowel communicatief als organisatorisch gestructureerd, heeft een problem-solving mindset, gaat doelgericht te werk en is in het bezit van:

  • Master in een wetenschappelijke richting (o.a. chemie, industriële wetenschappen), PhD is een plus
  • Je hebt ervaring met de technologie, de productie en het proces-gegeven van semiconductor toestellen
  • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands
  • Occasioneel reizen staat jou niet in de weg
  • Ervaring op vlak van technische ondersteuning naar klanten toe is een pluspunt

Over het bedrijf

Onze klant is gesitueerd in het Antwerpse en levert een breed gamma aan fijnchemicaliën en polymeren aan micro- en nano-electronica producenten wereldwijd.

Hun klanten gebruiken snel evoluerende en hoogtechnologische processen. Het ondersteunen van deze klanten met ‘state of the art’ producten, diensten en kwaliteit dragen zij dan ook hoog in het vaandel. Onze klant verwacht enigszins van het personeel dat ze actief meewerken aan hun groei objectieven.

Jij krijgt autonomie en verantwoordelijkheid in een werkomgeving waar samenwerking en een goed groepsgevoel centraal staan.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873 marie.​dupont@​be.​whoohoo.​com