Validatie ingenieur

Geplaatst op 17 maart 2020

Brussel Project Sourcing 2-4 jaar

Over de functie

Als validatie ingenieur binnen deze internationale farmaceutische speler onderhoud je nauw contact met het GMP QC lab en werk je zelf onder GxP richtlijnen. Jouw ervaring met validatie en kwalificatie projecten komt hier sterk van pas en je bent dan ook het aanspreekpunt en communicerende factor tussen de verschillende departementen. Validatie documenten opstellen is een vaardigheid waar je sterk in bedreven bent en je bent wegwijs tussen URS, RA, protocollen, rapporten, traceermatrix, her kwalificaties, periodieke beoordeling en afwijkingen. Daarnaast ben je ook de drijvende kracht wanneer het aankomt op proces verbetering en draag je actief bij aan optimale werkomstandigheden.


Kortom: je bent een validatie ingenieur met expertise binnen het farmaceutische domein. Sterk analytisch met ervaring in validatie projecten toon jij dat je ideeën initieert en de huidige manier van werken kan uitdagen! 

Functie eisen

Voor deze nieuwe uitdaging is het essentieel:

  • In een korte omschrijving mee te geven welke ervaring je hebt met welke apparatuur en soorten testen binnen het validatie domein.  
  • Je hebt kennis van: Data Integrity, 21 CFR Part 11 en GAMP richtlijnen
  • 2 tot 3 jaar ervaring binnen farmaceutische GMP omgeving.
  • Volledige kennis van Engels en beperkte kennis Nederlands.
  • Master diploma in een relevant domein.  

Over het bedrijf

Maak kennis met jouw droom job bij Whoohoo en verdien:

  • Een vast contract met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door coaching en training
  • Een professionele werkomgeving op jouw profiel afgemeten en de kans om hierin te groeien.
  • Salaris naar jouw professionele carrière
  • Maaltijdcheques €8/gewerkte dag, ECO-cheques€250/jaar
  • Hospitalisatieverzekering & Groepsverzekering

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Stijn Vanderschuren

Stijn Vanderschuren

Recruiter

+32 (0) 474 93 23 41