Project Coördinator Milieu

Geplaatst op 16 februari 2021

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Project Coördinator Milieu zorg jij voor tevreden klanten. Jouw ervaring vanuit een labo, waar je chemische en analytische water- en bodemtesten uitvoerde zijn een meerwaarde in het adviseren en coördineren van de opdrachten. Jouw takenpakket bestaat niet uit het uitvoeren van deze analyses zelf, wel in het adviseren van de klanten met betrekking tot verschillende analyses, verpakkings- en conserveringsmaterialen, prijsstelling, enz. Je volgt de opdrachten in verschillende labo's en informeert de klant op en tijd en stond met zijn/haar stavaza. De eindcontrole, registratie en documentatie behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Functie eisen

Als Project Coördinator Milieu is een optimale dienstverlening jouw doel. Hiervoor heb/ben je:

  • Bachelor of Master in een Biomedische, Biochemische richting
  • Ervaring met chemische en analytische water- en bodemtesten
  • Zeer klantgericht
  • Vloeiend in het Nederlands, goed in het Engels en Frans

Pluspunten als Project Coördinator Milieu zijn:

  • Ervaring met LIMS, CRM

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Nathalie Dewilde

Nathalie Dewilde

Recruiter

+32 (0) 488 048 397