Plant & Utility Manager

Geplaatst op 16 juli 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Plant & Uitility Engineer zal je nauw samenwerken met het uitgebreid dynamisch team van gedreven project engineers en techniekers. Samen met je collega’s sta je in voor het uitbreiden, optimaliseren en verhogen van de productiecapaciteit. Je bent verantwoordelijk voor de plant- en utility infrastructuur van de site.

Als Plant & utility engineer draag je bij aan de implementatie van nieuwe en/of de verandering van bestaande plant- en utility installaties, in navolging van steeds toenemende kwaliteitsvereisten.

Je voert een goed gestructureerde manier van project management zodat de projecten binnen de verwachtingen vwb. scope, timing en budget afgewerkt worden.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en het opmaken van machinebestanden voor de gebruikte componenten binnen de utility installaties.

Je werkt nauw samen met de onderhouds-, productie-, EHS- en process engineeringsafdeling, zodat al hun verwachtingen worden meegenomen in het beheer van de utility installaties.

Je zal fungeren als technisch raadgever vwb. de utility installaties, en geeft oa. ondersteuning aan het onderhoudsteam bij het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudstaken.


Functie eisen

De plant & utility manager die wij zoeken heeft een passie voor kwaliteit, is een vlotte communicator, heeft aandacht voor veiligheid en is in het bezit van:

  • Master in een technische richting met minimum 5 jaar relevante ervaring
  • Kennis en ervaring met HVAC, elektriciteit, utilities, meet- en regeltechnieken
  • Combinatie van technische kennis met een hands-on mentaliteit
  • Gezonde team spirit


Over het bedrijf

Onze klant is een sterk groeiend globaal bedrijf, voornamelijk bekend van zijn film- en fotografische producten maar met een brede portfolio van snel groeiende hoogtechnologische businessen.

Eén daarvan is hun Electronic Materials divisie met een productie, applicatie en ontwikkelingscentrum in Antwerpen. Zij leveren een breed gamma aan fijnchemicaliën en polymeren aan micro- en nano-electronica producenten wereldwijd.

Zij bieden je een uitdagende en ondernemende werkomgeving waar u zich ten volle kan ontwikkelen, een competitief salaris met extralegale voordelen, een income plan (fietsleasing, teletolbadge, abonnement De Waterbus, aanschaf multimedia, ...), glijdende uurrooster.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505