Je hebt gezocht op

0

Quality Assurance & Control vacatures

Vacatures in Quality Assurance & Control

Ben jij gebeten door kwaliteit in de productie van voeding en geneesmiddelen of de (petro)chemie? Pas tevreden wanneer je tests en analyses geen enkele afwijking meer tonen? Dan ben jij in de wieg gelegd voor een job in kwaliteitsmanagement. In quality assurance of control bij onze klanten in de chemie en life sciences maak jij mee het verschil.
 

Jobs in Quality Assurance of Control

Vooral in de voedings- en farma-industrie zijn de eisen voor kwaliteit streng. In jouw rol in Quality Assurance zorg je er mee voor dat er zelfs geen stofje in de productielijn belandt. Ook in de chemie en petrochemie hebben kleine storingen een grote impact. Sta je aan de Quality Control-kant? Dan kom je fouten op het spoor via metingen en analyses.
 

Vacatures van topkwaliteit

Ook bij Whoohoo zijn we geobsedeerd door kwaliteit. Die van onze vacatures en projecten, om precies te zijn. We werken samen met bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel dragen en waar jij een meerwaarde betekent. Jouw uitdaging in de voedingsindustrie, de farma of de (petro)chemie ligt op je te wachten.

Ontdek al onze vacatures hieronder. Vind je niet helemaal wat je zoekt? Laat het ons dan weten in een spontane sollicitatie.

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden.

Probeer algemenere zoektermen, of vervang bijvoorbeeld afkortingen met hele woorden.

Je kunt ook contact met ons opnemen.