Je hebt gezocht op

0

labo vacatures

Vacatures voor laboranten

Een job in het laboratorium? Die vraagt oog voor veiligheid en kwaliteit. Je pakt uit met je wetenschappelijke knowhow. En je bruist van passie voor je vak. Breng jij al die ingrediënten samen? Dan ben je de gedroomde labomedewerker voor onze klanten.

Dat labowerk een hemelsbreed domein is, merk je aan onze vacatures. Wil je focussen op microbiologische analyses of ben je eerder thuis in kwaliteitscontroles? Werk je het liefst in je eentje of superviseer je graag projecten? Ontdek al onze jobs voor laboranten.

 

Volgende stap voor je loopbaan in het labo

Via Whoohoo vind je de uitdaging die je nodig hebt op dit punt in je loopbaan – als starter, junior of senior. Trek je witte jas aan. Steek de handen uit de mouwen als analist, QA- of QC-laborant, QC-supervisor of laboratoriummanager. En doe wonderlijke dingen met methodes en technieken als HPLC, MS, Elisa, CMC, Osmolality en Western Blot.
 

De juiste job, met microscopische precisie

Mik je op projecten in de farmaceutische industrie, de voedingssector, de dierenzorg of de cosmetica? Bekijk onze vacatures op deze pagina en vind de labojob die jou gelukkig maakt. Vandaag én morgen, want bij Whoohoo stimuleren we je loopbaan in de life sciences voortdurend.

Staat jouw droomjob er niet tussen? Laat het ons weten. En vertel ons wat jij op het oog hebt.

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden.

Probeer algemenere zoektermen, of vervang bijvoorbeeld afkortingen met hele woorden.

Je kunt ook contact met ons opnemen.