Je hebt gezocht op

4

food vacatures

Vacatures in de voedingsindustrie

Heb jij een niet te stillen passie voor voeding? Maak er je beroep van! Onze klanten hebben jouw biochemisch inzicht broodnodig. Zo verbeter jij de voeding die wij dagelijks voorgeschoteld krijgen. In de voedingssector barst het van de uitdagingen. Duurzamere verpakkingen, gezondere maaltijden en veiligere productieprocessen: jij zorgt ervoor! En het resultaat? Dat zie je meteen op je bord. Zet je tanden in onze boeiende vacatures in de voedingssector.
 

Heerlijke specialisaties om uit te kiezen

Whoohoo werkt samen met bekende namen uit de voedingssector. Ga jij binnenkort aan de slag in een artisanale brouwerij? Of word je aardappelkeurmeester in een grote multinational? Ook in de chocolade-, gebak-, zuivel- en vleesindustrie vallen er mooie jobs te rapen. Wat zegt jouw buikgevoel?
 

Ontdek onze vacatures in de voedingsindustrie

Wat Whoohoo zo speciaal maakt? Onze recruiters beperken zich niet tot een oppervlakkige match, maar gaan in de diepte. Sluiten jouw normen en waarden naadloos aan bij die van de koekjesfabriek? Is de bedrijfscultuur in de brouwerij net waar jij naar op zoek bent? Pas als jij je als een vis in het water voelt in je nieuwe job, zit ons werk erop.

Vind je niet wat je zoekt tussen de vacatures? Stuur ons een spontane sollicitatie en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.