Je hebt gezocht op

79

farma vacatures

Vacatures in de farmaceutische industrie

Je legt je hart in de productie van geneesmiddelen. Je hebt een stevige achtergrond in labowerk, industriële farmacie of regulatory affairs. En als het over kwaliteit gaat, dan ga je tot het uiterste. Dat is precies de ingesteldheid die onze klanten in de farmaceutische industrie zoeken.

Die klanten? Dat zijn multinationals of grote Belgische bedrijven die elke dag bijdragen tot een betere volksgezondheid. Bekijk op deze pagina onze fascinerende uitdagingen in de farma.

 

Jouw uitdaging in de farma: routine, regelgeving of registratie?

Sommige jobs in de farma vragen om ijzeren discipline en een voorkeur voor routine. Andere jobs verwachten dat je duikt in nationale of internationale regelgeving, of dat je de processen van productie, kwaliteit of registratie in goede banen leidt.

Bij Whoohoo vertrekken we vanuit jouw voorkeuren. Ben je eenmaal gestart, dan blijven we je begeleiden in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
 

Start je volgende functie in de farmasector 

Onze recruiters hebben projecten voor je klaar die perfect aansluiten bij je passie en expertise. Projecten waaruit je voldoening haalt en waarmee je medicijnen produceert die mensen in nood helpen. Ontdek al onze vacatures hieronder en vind de uitdaging die past bij jouw DNA.

Staat jouw droomjob niet in deze lijst? Bespreek jouw ambities in de farma met ons.