Je hebt gezocht op

Biotechnologie
filters wissen
78

biotechnologie vacatures

Vacatures in biotechnologie

Een job in de biotechnologie? Dat betekent baanbrekend onderzoek naar nieuwe toepassingen voor schimmels, gisten en bacteriën. Sommige van die processen kennen we al eeuwen, zoals fermentatie in yoghurt of de gisting van bier. Andere methodes ontdek jij misschien wel als eerste. Pas jij biologische technieken toe in nieuwe processen? Of daal je af tot de bouwstenen van al wat leeft – het DNA? Eén ding staat vast: een job in de biotechnologie gaat nooit vervelen.

 

Springplank voor een levendige loopbaan

Als biotechnoloog breng jij leven in de brouwerij op de R&D-afdeling van bedrijven in allerlei industriële takken, van voeding tot textiel. Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen in de farmaceutische sector.

Of je bedenkt nieuwe manieren om afval te verwerken of energie op te wekken.
Wat je ook kiest: de lat voor kwaliteit ligt hoog in de biotechnologie. Dit is jouw kans om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien in een vakgebied vol kansen.
 

Al onze vacatures in biotechnologie

Met jouw specialisatie kan je in veel gebieden terecht. Is het tijd voor een nieuwe uitdaging of een volgend project? Laat je inspireren door onze vacatures in de biotechnologie en vind de ideale kweekbodem voor jouw ambities.

Zie je door de bomen het bos (nog) niet? Schakel dan onze recruiters in. Ze lenen je graag hun brede blik op de arbeidsmarkt uit.