Je hebt gezocht op

Chemie & Life Sciences
filters wissen
87

life science vacatures

Vacatures in de Life Science

Farmaceut in hart en nieren? Of biotechnoloog met grootse plannen? In de life science maak je met wetenschap het onmogelijke mogelijk. Je verbetert producten en processen of werkt mee aan slimme innovatie in de voeding, de farma of de (petro)chemie. Een job bij Whoohoo is jouw springplank naar boeiende projecten in de life science, vol kansen om bij te leren en door te groeien.
 

Jobs in de farma, food of industrie

De klanten van Whoohoo zijn voedingsproducenten, chemiegiganten, farmaceutische bedrijven en industriële spelers. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn op zoek naar medewerkers met een oog voor detail en kwaliteit. Nauwgezette collega’s met passie voor hun werk. Specialisten met een liefde voor wetenschap. Pas jij helemaal in het plaatje? Dan is een job bij Whoohoo een slimme stap in je life science-carrière.
 

Vacatures in de life science:
waar gaat jouw hart sneller van slaan?

Laborant of procesingenieur, onderzoeker of kwaliteitscontroleur: waar wil je aan de slag met jouw expertise? Je diploma is een vertrekpunt, je ervaring een richtingwijzer … maar het is je passie die de doorslag geeft voor een gevarieerde loopbaan binnen life science.  Spits je toe op jouw interesse en specialiseer je in onderzoek, procestechniek, kwaliteit of regelgeving. Blaas je carrière nieuw leven in met een uitdaging die jou op het lijf is geschreven.

Staat de job van je leven niet in deze vacaturelijst? Leg onze recruiters uit wat je zoekt. Ze zetten al hun kennis in om jouw droomjob te vinden.