Werftoezichter

Geplaatst op 04 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als werftoezichter volg, controleer en coördineer je de infrastructuurwerken.

Je werkt als werftoezichter langs de zijde van het studiebureau. Het studiebureau behandelt onder- en bovengrondse infrastructuurwerken, zowel openbare aanbestedingen als privéprojecten. Dit steeds van dossieranalyse tot aanleg.

Hierdoor ga je als werftoezichter samen met de projectingenieur het ontwerpproces bekijken. Je leidt de werfvergadering en behandelt de nodige administratie (opmaak meet- en vorderingsstaten).

Je doet dit voor meerdere werven en werkt zowel vanuit bureau als op de werf.

Functie eisen

Als werftoezichter heb je reeds een opgebouwde ervaring als werfleider op vlak van infrastructuurwerken.

Over het bedrijf

Het bedrijf behandelt de onder- en bovengrondse infrastructuur. Dit houdt onder andere verschillende metingen, waaronder archeologische, industriële, niveau, grondverzetten, wegenis- en rioleringswerken, .. Ook voor ruimtelijke ordening en stedenbouwkundig vertalen ze de noden naar een concreet dossier. Hun doorgedreven expertise hebben ze echter opgebouwd op vlak van infrastructuur. Zowel privé als openbare projecten worden van dossieranalyse tot aanleg behandeld. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876