Werfleider Staal- en glasconstructies

Geplaatst op 02 september 2020

Gent Flex 6-9 jaar

Over de functie

Stuur onderaannemers aan.

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen voor onderaannemers op verschillende werven. Je regelt het logistieke op de werf, zodat de arbeiders niets te kort komt. Vervolgens rapporteer je aan de projectleider. Je houdt rekening met de veiligheid, kwaliteit, tijd en budget. Je staat in voor luxueuze gevelprojecten in staal en glasconstructies, dit voornamelijk aan de kant de bouwheer/aannemer. 

Functie eisen

Je weet als werfleider te motiveren en te organiseren, zodat alles vlot kan verlopen. Je spreekt vlot Nederlands en je kan je verstaanbaar maken in het Frans.

Daarnaast beschik je als werfleider over:

  • Bachelor bouwkunde of gelijkwaardig door werkervaring als werfleider
  • Gedegen kennis van ruwbouw tot afwerking
  • Interesse in staal- en glasconstructies

Over het bedrijf

Onze klant beschikt over een gedegen expertise in staal- en glasconstructies, gelegen in regio Gent. Je werkt nauw samen met een team van 20 personen, om de projecten zo kwalitatief mogelijk op te leveren. Ze zijn trots op wat ze doen, en stralen dit ook uit. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986