Veiligheidscoördinator B

Geplaatst op 11 februari 2021

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Wees actief op bouwwerven over heel Oost- en West-Vlaanderen!

Als veiligheidscoördinator ben je actief op bureau, maar ook op de werf. Je staat dan ook in voor de gezondheid en veiligheid van deze werknemers. Aangezien de omgeving anders is, is ook steeds de aanpak anders. Je bent ook betrokken bij de werfvergaderingen.

Functie eisen

De veiligheidscoördinator die we zoeken heeft een kritische blik omtrent veiligheid op de werf, kan vlot communiceren met verschillende partijen en is in het bezit van:

  • minstens 2 jaar praktische ervaring in bouwkunde
  • een attest Veiligheidscoördinator niveau B
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Ter uitbreiding van een dynamisch team, kom je terecht in een studiebureau dat zich specialiseert in gepersonaliseerde dienstverlenging op vlak van energie, duurzaamheid en veiligheidscoördinatie. Gekend om zijn aangename werksfeer en brede groeimogelijkheden binnen het multidisciplinair team!

Als veiligheidscoördinator B kan je je verwachten aan een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289