Veiligheidscoördinator B Antwerpen-Brussel

Geplaatst op 05 maart 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

In een combinatie van intern administratief werk, het uitvoeren van werfcontroles en het bijwonen van werfvergaderingen ga jij aan de slag als veiligheidscoördinator niveau B. Jouw verantwoordelijkheid ligt in kleinere projecten gelegen in de regio Antwerpen en Brussel, zowel residentieel als niet-residentieel. Als veiligheidscoördinator zorg je voor de coördinatie, de veiligheid en gezondheid van alle betrokken partijen op de bouwplaats, startend vanaf de ontwerpfase en gaande tot en met de uitvoeringsfase.

Functie eisen

Als veiligheidscoördinator niveau B ben je iemand die kritisch meedenkt met de andere leden van het bouwteam, duidelijke adviezen geeft en een open communicatie hanteert. Dit doe je steeds vanuit in functie van de veiligheid. Naast jou bouwkundige kennis en georganiseerde aanpak beschik je over volgende eigenschappen:

  • minstens 2 jaar praktische ervaring in bouwkunde
  • een attest 'Veiligheidscoördinator niveau B'
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Ter uitbreiding van een dynamisch team, kom je terecht in een studiebureau dat zich specialiseert in gepersonaliseerde dienstverlenging op vlak van energie en duurzaamheid. Je mag een interne opleiding en begeleiding verwachten om jouw groei als veiligheidscoördinator te verzekeren. Naast een aangename werksfeer in een toffe multidisciplinaire groep, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289