Tekenaar Wegen- en Rioleringswerken

Geplaatst op 29 januari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Neem de verantwoordelijkheid in het uittekenen van wegen- en rioleringswerken!

In jouw rol als tekenaar wegen- en rioleringswerken ga jij, samen met de projectverantwoordelijken, een volledig project ontwerpen van A tot Z. Dit doe je door creatieve en innovatieve voorstellen te doen op vlak van ontwerpen van wegen- en rioleringen. Daarnaast organiseer jij de planafdrukken via een extern bureau en beheert hierbij de digitale tekenbestanden. In nauwe samenwerking met het team van ontwerptekenaars, verkeers- en milieudeskundigen zorg jij ervoor dat de opdrachtgevers tevreden zijn over de geleverde diensten.

Functie eisen

De tekenaar wegen- en rioleringswerken heeft een grote interesse in water, wegen- en rioleringswerken, heeft een passie voor tekenen en is in het bezit van:

  • een Bachelor in een bouwkundige / industriële richting
  • minstens 3 jaar relavante ervaring als bouwkundig tekenaar in wegen en riolering
  • ervaring met Autocad en een basis van Civil 3D

Over het bedrijf

Onze klant is een ontwerp en engineeringbureau met een specialisme in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken. Dit doen ze zowel in opdracht voor de openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team met een sterk familiaal gevoel, dat jouw groei prioriteit geeft.

Voor jouw functie als tekenaar wegen- en rioleringswerken bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en ruimte voor opleiding, bijscholing en workshops.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289